Πρόσβαση ευκαιρίες για όλους

Ως ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, εργαζόμαστε για να αφαιρέσουμε εμπόδια και να συνδέσουμε ανθρώπους στην παγκόσμια οικονομία. Σκοπός είναι η παροχή του καλύτερου τρόπου πληρωμών για όλους, παντού.

Καινοτομία προορισμένη για να βοηθά τον καθένα μας

Η καινοτομία είναι στο DNA μας, είναι το θεμέλιο της επιχείρησής μας και βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε.

Οι συναλλαγές αποκτούν νέα μορφή

Διακρίνουμε τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης στον κόσμο των πληρωμών και επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας να μετατρέψουμε $18 τρις καταναλωτικών δαπανών από μετρητά και επιταγές σε ψηφιακές πληρωμές.

Πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες

Η προσέγγιση του δικτύου των δικτύων μας δημιουργεί ευκαιρίες για ενεργοποίηση των ψηφιακών πληρωμών για καταναλωτές, επιχειρήσεις και κρατικούς φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο, διευκολύνοντας πληρωμές με φυσική παρουσία, B2C, B2B, B2b και G2C.

Υποστηρίζοντας την επιχείρησή σας

Οι πληρωμές συνεχίζουν να εξελίσσονται. Όπως και οι ανάγκες της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό η Visa προσφέρει στους πελάτες μια σουίτα υπηρεσιών που καλύπτει από τη διαχείριση απάτης και την ασφάλεια μέχρι τα προϊόντα δεδομένων, τη συμβουλευτική και την ανάλυση.


Πρωτοπόρα τεχνολογία πληρωμών

Το ταξίδι μας ξεκινά το 1958, το έτος που η Τράπεζα της Αμερικής παρουσίασε το πρώτο πρόγραμμα πιστωτικών καρτών για καταναλωτές στις Η.Π.Α. Επεκταθήκαμε παγκοσμίως το 1974 και παρουσιάσαμε την πρώτη χρεωστική κάρτα το 1975. Το 2007, τοπικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο συγχωνεύθηκαν για να δημιουργήσουν τη Visa Inc. και, το 2008, η εταιρεία εισήλθε στο χρηματιστήριο με μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία Αρχικές Δημόσιες Προσφορές (IPOs). Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές με προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται σε κάρτες, φορητούς υπολογιστές, tablets, κινητές συσκευές και άλλα. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, αλλά το όραμά μας παραμένει το ίδιο, να διαμορφώσουμε τον καλύτερο τρόπο πληρωμών για όλους, παντού.

BankAmericard

1958

Η Bank of America κυκλοφορεί την BankAmericard, την πρώτη κάρτα με λειτουργία «ανανεώσιμης πίστωσης»

Γεννιέται η Visa

1976

Η BankAmericard μετατρέπεται σε Visa, ένα όνομα που προφέρεται το ίδιο σε όλες τις γλώσσες

Γνωρίστε τη Visa Inc.

2007

Η Visa γίνεται μια παγκόσμια ανώνυμη εταιρεία, ενώ η Visa Europe παραμένει στην ιδιοκτησία μελών

Visa’s Lynne Biggar, Kelly Tullier, & a group of 10+ year employees joined by NYSE President Stacey Cunning to celebrate Visa’s 60 years of existence.