Πρόσθετες πληροφορίες ιδιωτικού απορρήτου

Ως παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας πληρωμών, η Visa εκπληρώνει πολλούς ρόλους. Όταν ενεργούμε ως πάροχος υπηρεσιών για τους εκδότες καρτών και τους εμπόρους της Visa, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία μόνο όπως προβλέπεται στις συμβάσεις με τους πελάτες μας. Αν έχετε ερωτήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι εταιρείες χειρίζονται τα προσωπικά στοιχεία σας ή επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους. Για παράδειγμα, αν κάνατε εγγραφή για προσφορές επιστροφής μετρητών ή επιβράβευσης πελατών με το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα ή έναν έμπορο, επικοινωνήστε με τη συγκεκριμένη εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα είδη πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε. Αυτοί οι σύνδεσμοι σάς επιτρέπουν επίσης να ασκήσετε τις επιλογές ιδιωτικού απορρήτου σας.  Αν έχετε ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παγκόσμια Κοινοποίηση Ιδιωτικού Απορρήτου

Αν θέλετε να συμβουλευτείτε το πλήρες κείμενο της Παγκόσμιας Πολιτικής Ιδιωτικού Απορρήτου της Visa, καθώς και να συμβουλευτείτε τις περιφερειακές πολιτικές, κάντε κλικ παρακάτω.
Πλήρης Παγκόσμια Κοινοποίηση Ιδιωτικού Απορρήτου
The Visa sign outside the Foster City, California office.