Πρόσθετες πληροφορίες ιδιωτικού απορρήτου

Ως παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας πληρωμών, η Visa διαδραματίζει πολλούς ρόλους. Όταν ενεργούμε ως πάροχος υπηρεσιών για εκδότες καρτών και εμπόρους της Visa, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία μόνο όπως προβλέπεται στις συμβάσεις με τους πελάτες μας. Αν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα προσωπικά στοιχεία σας οι εταιρείες αυτές ή επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους. Για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα ή σε έναν έμπορο για επιστροφή μετρητών ή προσφορές επιβράβευσης πελατών, επικοινωνήστε με τη συγκεκριμένη εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τα είδη δεδομένων που επεξεργαζόμαστε. Επίσης, αυτοί οι σύνδεσμοι σας επιτρέπουν να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο.  Αν έχετε απορίες, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παγκόσμια Ειδοποίηση Ιδιωτικού Απορρήτου

Αν θέλετε να συμβουλευτείτε ολόκληρο το κείμενο της Παγκόσμιας Πολιτικής Απορρήτου της Visa, καθώς και τις περιφερειακές πολιτικές, κάντε κλικ παρακάτω.
The Visa sign outside the Foster City, California office.