Πώς θα αλλάξει ο κόσμος σας;

Το 2020, ο αριθμός των διαθέσιμων ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια. Αυτός ο αριθμός σχεδόν διπλασιάστηκε μέχρι το τέλος του 2021. Όσο οι υποδομές φόρτισης αναπτύσσονται για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κοινού, η Visa βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας απρόσκοπτων εμπειριών πληρωμής για κάθε οδηγό.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων

Η Visa θέλει να κάνει τις πληρωμές που σχετίζονται με φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος πιο βολικές για τους οδηγούς. Μάθετε πώς η φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος εκτός σπιτιού μπορεί να ενσωματωθεί στη ζωή και στη ρουτίνα σας: Από εφαρμογές που εντοπίζουν τους καλύτερους σταθμούς φόρτισης για εσάς, μέχρι γρήγορες, ανέπαφες πληρωμές.

Τα ηλεκτρικά οχήματα στο προσκήνιο

Αξία της αγοράς

$ 26 B

Η αγορά της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ανέρχεται πλέον στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, η αγορά της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να φτάσει τα 7 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030.

Δέσμευση της βιομηχανίας

100 %

Στη σύνοδο της Γλασκόβης για το κλίμα, κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Ford, η General Motors και η Volvo δεσμεύτηκαν ότι θα εξαλείψουν τις εκπομπές ρύπων σε ποσοστό 100%, μέχρι το 2040.

Εταιρείες φόρτισης

300

Υπάρχουν πλέον πάνω από 30 διαφορετικές εταιρείες αυτοκινήτων που πωλούν ηλεκτρικά οχήματα και 300 εταιρείες παγκοσμίως που προσφέρουν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Τι πρέπει να ξέρουν οι έμποροι

Η διαφορά μεταξύ ενός συνωστισμένου και ενός άδειου σταθμού φόρτισης μπορεί και να εξαρτάται από το πόσο εύκολη είναι η πληρωμή για τους πελάτες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι έμποροι μπορούν να διασφαλίσουν μια θετική εμπειρία πληρωμής.

Είστε έμπορος;

Αποκτήστε πρόσβαση στους πόρους πληροφοριών της Visa και μάθετε περισσότερα για τις λύσεις πληρωμών του σήμερα.