ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι χορηγίες Visa συνδέονται με τις εκδηλώσεις που συνδέουν τον κόσμο

Οι χορηγίες και οι συνεργασίες μας στον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, τη μόδα μας φέρνουν κοντά και μας προάγουν. Στηρίζουμε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που μας εμπνέουν και μας συνδέουν όλους, παντού.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Παγκόσμιος Εταίρος των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων έως το 2032

Η δέσμευσή μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από μια χορηγία. Είμαστε εταίρος του Ολυμπιακού Κινήματος από το 1986 και με περηφάνεια δηλώνουμε ότι από το 2003 είμαστε ο πρώτος παγκόσμιος εταίρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση των αθλητών και η δημιουργία ενός πιο συμπεριληπτικού κόσμου μέσα από τον αθλητισμό.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa - ©Getty Images - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Visa and Uefa

Γυναικείο Ποδόσφαιρο της UEFA

Ως ο πρώτος ανεξάρτητος συνεργάτης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της UEFA, από το 2018, η επένδυση της Visa στο γυναικείο ποδόσφαιρο βοηθά στην αύξηση της προβολής του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα, στην προώθηση της αποδοχής και στη διασφάλιση του μέλλοντος του παιχνιδιού.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Παγκόσμιος εταίρος της FIFA

Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ κατευθύνεται προς τη Βόρεια Αμερική το 2026! Ως Επίσημος Συνεργάτης Τεχνολογίας Πληρωμών για τις διοργανώσεις της FIFA παγκοσμίως, η Visa θα προσφέρει μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπορική εμπειρία για τους ενθουσιώδεις οπαδούς της FIFA στις εγκαταστάσεις και θα προσφέρει συναρπαστική πρόσβαση στους κατόχους καρτών Visa. Η Visa έχει βελτιώσει την εμπειρία του τουρνουά σε περισσότερες από 40 διοργανώσεις της FIFA από το 2007.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA - ©Getty Images – Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης και των δύο ομάδων της Red Bull Formula 1

Ως ο πρώτος παγκόσμιος εταίρος των ομάδων Visa Cash App RB και Oracle Red Bull Racing Formula One, η Visa είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Red Bull Racing για να σημειώσει επιτυχία στον κόσμο των διεθνών αγώνων με γρήγορους ρυθμούς. Η Visa και η Cash App θα συμμετάσχουν επίσης στην Red Bull Racing για να υποστηρίξουν την Visa Cash App RB στη σειρά οδήγησης της F1 Academy για όλες τις γυναίκες, προωθώντας τη δέσμευση της Visa για την ενίσχυση και την προώθηση των γυναικών μέσω των πλατφορμών χορηγιών μας.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Red Bull Content Pool - ©Getty Images και Visa Cash App RB - Ψηφιακός φάρος - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Περήφανος χορηγός του NFL από το 1995

Από το 1995 η Visa είναι περήφανος χορηγός του National Football League. Ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών πληρωμών για το NFL και τις επίσημες εκδηλώσεις του NFL, συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε πιο γρήγορες, πιο ασφαλείς και πιο πρακτικές μεθόδους πληρωμής για να εξασφαλίσουμε ότι οι φίλαθλοι δεν χάνουν ούτε λεπτό δράσης στο γήπεδο.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL - ©Associated Press - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Σε όλο τον κόσμο, ο αθλητισμός εμπνέει και ενώνει. Η Visa με υπερηφάνεια υποστηρίζει αθλητές, φιλάθλους και κοινότητες μέσα από εμβληματικές αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, Παγκόσμια στρατηγική χορηγίας SVP