Εξερευνήστε το πιθανό

Ποιο είναι το μέλλον του εμπορίου; Τι προϊόντα αναζητούν οι πελάτες; Ποιες είναι οι πραγματικές ευκαιρίες για μελλοντικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Στα παγκόσμια Κέντρα Καινοτομίας της Visa, εργαζόμαστε πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις και βοηθάμε τους πελάτες μας να αναγνωρίσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες που θα κινήσουν την επιχείρησή τους.

Επισκεφθείτε τα κέντρα μας

Διαθέτουμε κέντρα καινοτομίας και στούντιο σε όλο τον κόσμο. Και κάθε κόμβος είναι προσκολλημένος στην τοπική κουλτούρα και τις τάσεις, επιτρέποντάς μας να αναγνωρίζουμε, να σχεδιάζουμε και να παρέχουμε προϊόντα και λύσεις για τους πελάτες μας που είναι μοναδικά τόσο για την επιχείρησή τους όσο και για τις ανάγκες των πελατών τους.

Ντουμπάι + Ναϊρόμπι

Τονίζοντας το μέλλον του εμπορίου και τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών στον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε, πληρώνουμε και πληρωνόμαστε.

Σαν Φρανσίσκο + Νέα Υόρκη

Τα Κέντρα Καινοτομίας μας χτίστηκε για την ενίσχυση της συνεργασίας και την ενδυνάμωση των σχέσεων που είναι πιο σημαντικές για εμάς.

Μαϊάμι

Καλωσορίστε στο μέρος όπου η συνεργασία αποτελεί τη βάση του οράματός μας, ενώ βαθαίνουμε τις σχέσεις μας με σκοπό να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Σιγκαπούρη

Η πύλη προς την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού: ένας ανοιχτός και συνεργατικός χώρος για την ανακάλυψη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του μέλλοντος του εμπορίου μαζί.