• Όλοι είναι αποδεκτοί, παντού

  Ένα χώρος εργασίας με ποικιλομορφία και ανοχή, όπου νιώθετε ότι ανήκετε.

 • Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δείτε πώς η Visa υποστηρίζει τολμηρές, νέες γυναίκες που ξεκινούν να υλοποιούν το επιχειρηματικό τους όραμα.

 • Springboard Initiative - Μια ευκαιρία εξέλιξης

  Η Visa συνεργάζεται με την εταιρεία Springboard Initiative για να παρέχει πρόσβαση σε ευκαιρίες καριέρας στην τεχνολογία, για μη προνομιούχους νέους στην περιοχή Bay Area

 • Ημέρα συνοδείας τέκνων στην εργασία

  Παρακολουθήστε πάνω από 800 παιδιά εργαζομένων στη Visa να απολαμβάνουν μαζί με τους γονείς τους μια ημέρα στα κεντρικά γραφεία της Visa, γεμάτη με συναρπαστικές εμπειρίες που ενθάρρυναν τη δημιουργικότητα, βοήθησαν την κατανόηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Visa και τους πρόσφεραν μια ματιά στο μέλλον μέσα από τεχνολογικές καινοτομίες.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Όλοι είναι σημαντικοί


Ο καθένας έχει την ιστορία του

Η ενιαία αποδοχή για το κάθε άτομο παντού, δεν είναι μόνο η εταιρική μας υπόσχεση, είναι το θεμέλιο της εταιρικής κουλτούρας μας. Ενισχύουμε μια κουλτούρα σκόπιμης ένταξης, για τη δημιουργία μιας αίσθησης συνεκτικότητας στον εργασιακό χώρο, για υποστήριξη στη διαφορετικότητα στη σκέψη, στη κουλτούρα και το τρόπο ζωής. Συνεργαζόμαστε με διασκεδαστικούς, σημαντικούς κι εμπνευσμένους τρόπους. Γνωρίστε τέσσερις υπάλληλους που κάνουν τη διαφορά στην οικογένεια μας στη Visa.

Ομάδες Πόρων Υπαλλήλων

Μπορείς να γίνεις μέλος της κοινότητας μας αμέσως με την ένταξη σου σε μια Employee Resource Group (Ομάδα Πόρων Υπαλλήλων) (ERG) και σε τμήματα για τη Διαφορετικότητα και ένταξη παγκοσμίως. Τα ERG είναι απλά ένας τρόπος σύνδεσης με άλλα άτομα που μοιράζονται μαζί σου πολιτιστική κληρονομιά, τρόπο ζωής ή στόχους. Αυτές οι ομάδες προάγουν μια ευρύτερη κατανόηση των πλεονεκτημάτων, των ταλέντων και της συμμετοχής των υπαλλήλων μας.

Ο καθένας μαθαίνει κι αναπτύσσεται

Η εμπειρία σου στη Visa είναι κάτι περισσότερο από τη καθημερινή σου δουλειά, είναι μεστή με νέες ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης, συναρπαστικά έργα προς ανάληψη και διασυνδέσεις με άτομα που νοιάζονται για την ανύψωση της σταδιοδρομίας σου σε μέρη που μόνον εσύ τολμάς να πας. Είμαστε μια μικρή εταιρεία που καταλαμβάνει μεγάλο χώρο μέσα στον οποίο ο αντίκτυπος σου είναι ραγδαία αυξανόμενος - η μάθηση κι η απόκτηση νέων ικανοτήτων στη δουλειά είναι κάτι το δεδομένο.

Ο καθένας βιώνει τη ζωή

Αναγνωρίζουμε ότι η ζωή έχει απρόβλεπτα. Εκτιμούμε το σύνολο της προσωπικότητας και θέλουμε να βρεις ισορροπία με σωστές προτεραιότητες.

Ο καθένας δημιουργεί έναν αντίκτυπο


Ο καθένας φέρει ευθύνη


Όλοι είμαστε συνδεδεμένοι

Η αφοσιωμένη ομάδα προσλήψεων μας για τη διαφορετικότητα συνδέεται στενά με σημαντικά δίκτυα - οργανισμούς και πανεπιστήμια που απευθύνονται σε μαθητές και επαγγελματίες, γυναίκες και εθνικές μειονότητες. Αναζητούμε ενεργά μια κοινότητα διαφορετικότητας που να περιέχει άτομα που ενεργούν πέρα από τα κοινωνικά πρότυπα, είναι πρωτοπόρα και ριψοκίνδυνα, που γοητεύονται από τη νέα τεχνολογία που αλλάζει ζωές και που θέλουν να ενδυναμωθούν ώστε να αλλάξουν το τρόπο διεξαγωγής των επιχειρήσεων σ' ολόκληρο το κόσμο. Μερικοί από τους οργανισμούς με τους οποίους έχουμε ευθυγραμμιστεί:

Visa recognized

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#LifeAtVisa

Ακολουθείστε μας στο Instagram και ανακαλύψτε το δικό σας Everywhere.

Ελάτε στην ομάδα της Visa σήμερα

Αναζητάμε πάντοτε κορυφαία ταλέντα.