Μία νέα συνεργασία ξεκινά με πολλές εκπλήξεις

Όταν η τεχνολογία συναντά το χώρο της μόδας το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Η Visa περνά στο χώρο του στυλ και της μόδας και προχωρά σε μία συνεργασία με την Αννούσα Μελά, μία από τις πιο γνωστές fashion bloggers της Ελλάδας.

Η Αννούσα Μελά, μία από τις πιο γνωστές fashion bloggers στη χώρα μας, διευθύντρια μόδας και ομορφιάς σε γνωστά περιοδικά, δημιουργός του mystyleforecast.com και founder του ANAMESA concept store, αλλά και TV περσόνα, με το μότο που την ακολουθεί σε όλα της τα βήματα «Style in Real Life», κάνει την κάθε επαγγελματική της ενέργεια ξεχωριστή. Κατέχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών διαφορετικών κλάδων, τους οποίους με τεράστια επιτυχία έχει καταφέρει να ενσωματώσει κάτω από μία δημιουργική ομπρέλα.

Χρήσιμα fashion tips με τη χρήση της Visa κάρτας σας και της τελευταίας τεχνολογίας, ένα workshop για life coaching και σωστή διαχείριση χρήματος, είναι μόνο λίγες από τις ενέργειες που περιμένουν όσους ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες τα social media της Visa και πάρουν μέρος στο σχετικό διαγωνισμό. Επιπλέον, από σήμερα και για τους επόμενους μήνες, η Visa θα συντροφεύει κάθε βήμα μας και δημιουργεί ένα αποκλειστικό pop up corner στην καρδιά της πόλης, στο ANAMESA concept store, κάνοντας host τις πιο στυλάτες πρωτεύουσες και τάσεις του πλανήτη με hashtag το #MakeEveryOutfitCount.

Εκπλήξεις θα περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας αφού εκεί, εκτός από τις καθιερωμένες συλλογές, θα μπορείς να βρεις και chic with a twist στυλ εμπνευσμένο από την επικαιρότητα της μόδας και έξυπνες τεχνολογίες. Όλα εμπνευσμένα από το μότο της Visa ‘Εκεί που θες να είσαι’.

Follow us: https://www.instagram.com/visagreece/