Πληρωμές contactless μέσω κινητού

Νιώσε την ελευθερία που σου προσφέρουν οι πληρωμές ανέπαφων συναλλαγών Visa μέσω κινητού

Οι ανέπαφες πληρωμές Visa μέσω κινητών τηλεφώνων θα είναι σύντομα διαθέσιμες και στην Ελλάδα. Μέχρι τότε μπορείς να ενημερώνεσαι για οποιοδήποτε νέο σε αυτή τη σελίδα ή στα δελτία τύπου μας.

Καθώς έχουμε σχεδόν πάντα μαζί μας τα κινητά τηλεφώνα και τα χρησιμοποιούμε για όλο και περισσότερους σκοπούς, είναι φυσικό να τα χρησιμοποιούμε στο άμεσο μέλλον και για την πραγματοποίηση πληρωμών σε καταστήματα λιανικής αλλά και στα μεταφορικά μέσα.

Πώς πραγματοποιούνται οι ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού;

Οι ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού βασίζονται στις ίδιες αρχές που ισχύουν για τις ανέπαφες πληρωμές με κάρτες: κράτησε το κινητό σου τηλέφωνο μπροστά από μια συσκευή που δέχεται ανέπαφες πληρωμές, περίμενε μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα επιβεβαίωσης και η πληρωμή σου θα έχει ολοκληρωθεί. Οι ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού προσφέρουν νέες δυνατότητες διαδραστικότητας. Για παράδειγμα, σου επιτρέπουν να παρακολουθείς αποτελεσματικότερα τα χρήματα που ξοδεύεις εν κινήσει. Για να πραγματοποιήσεις ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού, χρειάζεσαι μία συμβατή συσκευή Smartphone.

Πώς θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τις ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού;

Όλο και πιο πολλές τράπεζες και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αρχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες ανέπαφων πληρωμών στους πελάτες τους.