Συχνές ερωτήσεις για το Visa Click to Pay – εύκολη, έξυπνη και ασφαλής online ολοκλήρωση αγορών

Σχετικά με το Visa Click to Pay

Το Visa Click to Pay είναι η εμπειρία online ολοκλήρωσης αγορών της Visa που βασίζεται στις τελευταίες προδιαγραφές – EMV Secure Remote Commerce. Για να κάνετε μια αγορά, δεν θα χρειάζεται πλέον να εισάγετε 16ψήφιους αριθμούς καρτών, να αναζητήσετε κωδικούς πρόσβασης ή να συμπληρώσετε μακρόσυρτες φόρμες. Για να απολαύσετε αυτή την εύκολη, έξυπνη και ασφαλή εμπειρία online ολοκλήρωσης αγορών, απλά κάντε κλικ για να πληρώσετε με τη Visa όταν δείτε το εικονίδιο Click to Pay.  

Ξεκινώντας

Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το εικονίδιο Click to Pay  όταν κάνετε ολοκλήρωση αγοράς στα συμμετέχοντα online καταστήματα και πληρώστε με τις κάρτες σας Visa, Mastercard, American Express και Discover, οπουδήποτε και αν γίνονται δεκτές.

Προκειμένου να  χρησιμοποιήσετε τις κάρτες σας  Visa στο Click to Pay, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα από τα παρακάτω βήματα:

  1. Αναζήτηση και επιλογή του εικονιδίου Click to Pay  στα online καταστήματα που υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή
  2. Ρύθμιση της κάρτας σας Visa στον ιστότοπο ή την εφαρμογή της εκδότριας τράπεζας σας
  3. Επίσκεψη στην πύλη καταναλωτών Click to Pay της Visa

Ασφάλεια και διαχείριση πληροφοριών

Γενικές πληροφορίες

Πραγματοποίηση αλλαγών

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην κάρτα σας Visa και τις σχετικές πληροφορίες στο Visa Click to Pay:

  1. Όταν κάνετε ολοκλήρωση αγοράς σε online καταστήματα που δέχονται Visa και εμφανίζουν το εικονίδιο Click to Pay 
  2. Στην πύλη καταναλωτών Click to Pay της Visa

Αποθήκευση των στοιχείων μου

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία επιλέγοντας «Απομνημόνευση στοιχείων» . Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην εισαγωγή του email σας και ενός κωδικού μίας χρήσης για να αποκτήσετε πρόσβαση στις κάρτες που έχετε ρυθμίσει για το Visa Click to Pay. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την εμπειρία ολοκλήρωσης αγορών σας ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη - δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε τον 16ψήφιο αριθμό της κάρτας σας και άλλες πληροφορίες πληρωμής. Το «Απομνημόνευση στοιχείων» λειτουργεί για όλους τους ιστότοπους των online καταστημάτων που εμφανίζουν το εικονίδιο Click to Pay όπου γίνεται δεκτή η Visa. Αυτή η λειτουργία δεν συνιστάται για κοινόχρηστες συσκευές.

Για χρήστες Visa Checkout

Μπορεί να δείτε ενημερώσεις στις αποθηκευμένες κάρτες σας, καθώς στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εύκολη, έξυπνη και ασφαλή online ολοκλήρωση αγορών οπουδήποτε και αν βλέπετε το εικονίδιο «Click to Pay». Ορισμένοι υφιστάμενοι χρήστες του Visa Checkout μπορεί να χρειαστεί να επαληθεύσουν ξανά τους κωδικούς τους μέσω κωδικών μίας χρήσης όταν κάνουν Click to Pay για πρώτη φορά. Όλες οι κάρτες Visa που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας Visa Checkout θα είναι διαθέσιμες για χρήση όπου η Visa γίνεται δεκτή. Μπορείτε να ρυθμίσετε νέες κάρτες για να πληρώσετε με Visa Click to Pay σε ένα συμμετέχον online κατάστημα κατά την ολοκλήρωση αγοράς. Η Visa θα μεταφέρει τις κάρτες σας Visa μόνο στο Visa Click to Pay. Εάν έχετε κάρτες Discover, American Express ή Mastercard, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε την κάρτα σας την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε για το Click to Pay.

Δεν βλέπετε την ερώτησή σας εδώ;


είναι trademark που ανήκει στην EMVCo, LLC και χρησιμοποιείται με άδειά της. Το EMV® είναι trademark κατατεθέν στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες και μη κατατεθέν αλλού. Το trademark EMV ανήκει στην EMVCo, LLC.