Πληρώστε γρήγορα, άνετα και με
ασφάλεια και στο εξωτερικό με τη Visa

man taking selfie

Ασφάλεια

woman taking picture on beach

Άνεση

couple paying for meal in restaurant

Αποδοχή σε 200+ χώρες

Προσφορές και Οφέλη

Ανακαλύψτε ευκαιρίες στο παγκόσμιο δίκτυο της Visa και κερδίστε άμεσα προσφορές και οφέλη.
boats in a canal

AEGEAN

Η AEGEAN μαζί με τη Visa σου προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις στον προορισμό εξωτερικού των ονείρων σου, με έκπτωση 25% χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa και τον εκπτωτικό κωδικό «VISASUMMERΙΝΤ» Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις μετ' επιστροφής από Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού για ημερομηνίες ταξιδιού 01/07/2024 – 31/08/2024.

Ισχύει μέχρι 21 Ιουνίου 2024.

dei blue logo

ΔΕΗ blue

“Re charge | Re ward” με την ΔΕΗ blue! Κατεβάστε την εφαρμογή PPC blue, φορτίστε το ηλεκτρικό σας όχημα και κερδίστε πίστωση απευθείας στο ψηφιακό σας πορτοφόλι, πληρώνοντας με κάρτες Visa. Όσο αυξάνονται οι kWh που φορτίζετε κάθε μήνα, τόσο μεγαλώνει και το ποσό επιβράβευσης.

Ισχύει έως 31 Αυγούστου 2024.

sandwich and glasses of orange juice

Booking.com

Κερδίστε έκπτωση έως και 6% σε καταλύματα στο booking.com με την κάρτα σας Visa. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα booking.com/6visaeurope και χρησιμοποιήστε τον κωδικό: VISABKNG για να ξεκλειδώσετε την προσφορά.

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

car on the road

Avis

Αποκτήστε αποκλειστικά προνόμια με την Avis, συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης έως και 35% με την κάρτα σας Visa Gold, Platinum, Singature ή Infinite.

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

blue car

Sixt

Εξοικονομήστε έως και 15% σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο με την SIXT όταν πληρώνετε με την κάρτα Visa Platinum, Signature ή Infinite και απολαύστε τη δική σας προσωπική κατάσταση μέλους SIXT Platinum!

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

man inside a car looking out the window

Hertz

Εξοικονομήστε έως και 15% σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο με την HERTZ όταν πληρώνετε με την κάρτα σας Visa Platinum, Signature ή Infinite.

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

architecture of Barcelona

Barcelona card

Ανακαλύψτε τις πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες της Βαρκελώνης με εκπτώσεις όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα σας Visa. Κερδίστε έκπτωση 15% για την Barcelona card, ​​10% έκπτωση για την Barcelona Modernista card και 20% έκπτωση για το μνημείο του Χριστόφορου Κολόμβου.

Ισχύει εώς 30 Σεπτεμβρίου 2024.

garden of Bicester village

The Bicester Collection

Ανακαλύψτε κορυφαίες μάρκες στον κόσμο και απολαύστε αποκλειστικές υπηρεσίες και εξοικονομήσεις στα 9 εκπτωτικά χωριά The Bicester Collection της Ευρώπης. Εξοικονομήστε 10% όταν ψωνίζετε με την κάρτα σας Visa. Oι κάτοχοι κάρτας Visa Signature and Visa Infinite θα μπορούν να απολαύσουν επιπλέον δωρεάν προνόμια. 

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

models showing shoes

Divarese

Κερδίστε όταν πληρώνετε με Visa στο Divarese. Απολαύστε έκπτωση 10% για αγορές άνω των 10.000 TL σε αυτήν την Premium αλυσίδα καταστημάτων για ανδρικά και γυναικεία υποδήματα στην Τουρκία.

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

Εξαργυρώστε την προσφορά σε ένα κατάστημα

models posing

The Network

Κερδίστε όταν πληρώνετε με Visa στο The Network. Απολαύστε έκπτωση 10% για αγορές άνω των 10.000 TL σε αυτήν την Premium αλυσίδα καταστημάτων για ανδρικά και γυναικεία ενδύματα  στην Τουρκία.

Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2024.

Όροι και Προϋποθέσεις

Εξαργυρώστε την προσφορά σε ένα κατάστημα