Μετατρέψτε τις καλές ιδέες σας σε ακόμη καλύτερες ευκαιρίες

Οι εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας επαναπροσδιορίζουν το σύγχρονο οικοσύστημα πληρωμών. Ως παγκόσμια ηγέτιδα στις πληρωμές, η Visa συνεργάζεται με τουλάχιστον 2.000 εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας κάθε μεγέθους ανά τον κόσμο. Τα προγράμματά μας παρέχουν την εμβέλεια και την τεχνογνωσία που χρειάζονται οι εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας για να αντιμετωπίσουν την πολυπλοκότητα των πληρωμών και του ψηφιακού εμπορίου.

Δείτε πώς υποστηρίζει η Visa τις εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας όπως η δική σας

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμβέλεια της Visa, οι εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας καταφέρνουν να υλοποιούν τις ιδέες τους και να προσφέρουν στους τελικούς πελάτες τους νέες καινοτομίες στις πληρωμές. Τα προγράμματα συνεργατών της Visa επιτρέπουν στις εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας να εισάγουν στην αγορά τις επιχειρηματικές τους ιδέες και τις καινοτομίες πληρωμών.

Airwallex

Χάρη στο Fintech Fast Track, η Airwallex εντάχθηκε γρήγορα στο δίκτυο της Visa και δημιούργησε μια κάρτα Visa. Πλέον οι πελάτες της διαθέτουν έναν νέο και βολικό τρόπο να πραγματοποιούν διασυνοριακές πληρωμές.

Dock

Μια βραζιλιάνικη εταιρεία χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας χρειαζόταν να εκδώσει κάρτες για έναν πελάτη, αλλά δεν είχε την απαραίτητη εμπειρία στους κανονισμούς της αγοράς, οπότε παρενέβη μια συνεργάτιδα της Visa Ready, η Dock, η οποία εξέδωσε τις κάρτες μέσα σε 13 ημέρες .

Διαβάστε τη μελέτη περίπτωσης

Ενημερωθείτε

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε σχετικά με τα τελευταία νέα, εκδηλώσεις και πόρους που σχετίζονται με τις πρωτοβουλίες της Visa για εταιρείες χρηματοπιστωτικής τεχνολογίας.
*Προς το παρόν, το πρόγραμμα Fintech Fast Track του Visa Direct είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ.