Καινοτομία στη Visa

Η ομάδα Καινοτομίας και Σχεδιασμού της Visa, η οποία αποτελείται από σχεδιαστές, μηχανικούς, εμπειρογνώμονες προϊόντων και ηγέτες καινοτομίας, βοηθά τους πελάτες να κερδίσουν σε μια ανταγωνιστική αγορά κάνοντας τις εμπορικές λύσεις εξυπνότερες, ταχύτερες και ασφαλέστερες για τους πελάτες τους. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να ασχοληθείτε με την Καινοτομία και τον Σχεδιασμό της Visa.

Ζήστε την εμπειρία του Κέντρου καινοτομίας και του Στούντιο

Ζήστε μια μέρα στη ζωή ενός συνδεδεμένου καταναλωτή, και ανακαλύψτε πώς αλλάζουμε το μέλλον των πληρωμών με καθηλωτικές επιδείξεις καινοτόμων τεχνολογιών.

Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες σας για καινοτομία

Τα εργαστήριά μας για τις ανακαλύψεις προσφέρουν καθηλωτική εμβάθυνση στις τάσεις του κλάδου και δίνουν προτεραιότητα στους τομείς ανάπτυξης, επιτρέποντας στους πελάτες μας να ξεκλειδώσουν τομείς ευκαιριών με βάση την έρευνα χρηστών.

Συν-δημιουργία λύσεων και εμπειριών αιχμής

Αξιοποιούμε τις τεχνικές σχεδιασμού για να κατανοήσουμε τα βασικά σημεία, να επικυρώσουμε έννοιες, λύσεις σχεδιασμού, πιλοτικά προϊόντα και να λανσάρουμε και να ενσωματώσουμε νέα προϊόντα στο οικοσύστημα πληρωμών.


Οι χώροι μας

Οδηγίες

Ας συνεργαστούμε

Επισκεφθείτε το Κέντρο Καινοτομίας στο Σαν Φρανσίσκο ή το Στούντιο Καινοτομίας στη Νέα Υόρκη, για να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες για τους πελάτες σας.