Χρεωστική κάρτα Visa debit

Χρεωστική κάρτα Visa debit

Πλήρωσε απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό

Οι χρεωστικές κάρτες Visa debit είναι οι πιο δημοφιλείς κάρτες Visa και στην Ελλάδα αποτελούν περίπου το 65% όλων των καρτών Visa. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι έχεις μία τέτοια κάρτα στο πορτοφόλι σου!

 

Πώς λειτουργεί:

Η χρεωστική κάρτα Visa debit συνδέεται με τον τραπεζικό σου λογαριασμό και κάθε φορά που κάνεις τις αγορές σου με αυτή την κάρτα, χρησιμοποιείς τα χρήματα που ήδη έχεις συγκεντρώσει στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Πρακτικά, το υπόλοιπο του τραπεζικού σου λογαριασμού μειώνεται κατά το ποσό που αντιστοιχεί στην κάθε αγορά σου, είτε άμεσα, είτε σε διάστημα λίγων ημερών.

 

Πώς σε εξυπηρετεί:

Ο χρόνος είναι χρήμα. Γιατί λοιπόν να τον σπαταλάς μπροστά στο ΑΤΜ; Η χρεωστική σου κάρτα Visa debit σου δίνει τη δυνατότητα να μην κουβαλάς συνέχεια μετρητά, γιατί στην πράξη είναι τα δικά σου τα μετρητά και γίνεται αποδεκτή σε χιλιάδες σημεία και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Είναι εξαιρετικά ασφαλής, καθώς μόνον εσύ μπορείς να επιβεβαιώσεις οποιαδήποτε συναλλαγή, είτε υπογράφοντας, είτε εισάγοντας τον προσωπικό σου κωδικό ασφαλείας PIN (τον ίδιον ακριβώς που εισάγεις και στο ΑΤΜ) και απόλυτα αξιόπιστη, καθώς πληρώνεις ακριβώς το ποσό που οφείλεις απευθείας από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Μάθε γιατί σε συμφέρει να κάνεις τις αγορές σου με κάρτες Visa


Γιατί Visa

Οι αγορές σου παιχνίδι!

Μην αφήσεις τα ATM να σε καθυστερήσουν, χρησιμοποίησε τη Visa σου

Μάθε περισσότερα